Махнете тези приятели от Фейсбук! Те са енергийни вампири

1 от 3 Снимки

1. Фукльовците


Хората, които непрекъснато постват снимки с луксозните си придобивки или пък непрекъснато се хвалят със съвършения си начин на живот, нямат място сред приятелите ви. Най-вероятно животът им не е вечен празник, но непрекъснатите снимки от купони, пътешествия или на лъскави предмети може да са причина за ниската ви самооценка.

Възможно е дори да не усещате как сте се заобиколили от неприятни хора, които смущават ежедневието и настроението ви. Много от тях може да са приятели във Фейсбук, които е крайно време да разприятелите.

Това може да са колеги, бивши съученици или хора, които едва познавате, но не осъзнавате как с публикациите и коментарите си стават досадни и могат действат точно като енергийни вампири.

Вижте в галерията ни кои са трите типа приятели, които нямат място във Фейсбук листа ви, защото влияят на настроението и на психическата ви стабилност.

За да се чувствате по-спокойни и да използвате Фейсбук профила си само за забавление, вижте кои са хората, които трябва да махнете от списъка с приятели.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати