Ръководство за перфектен профил в Инстаграм: Съвети стъпка по стъпка

1 от 3 Снимки

Цвят


Всеки е свободен да избере цвета, който е на фокус в снимките му. Едни от най-популярните влогъри избират топлите цветове. Те приемат един основен цвят в живота си и той става част от тяхната същност, облекло и стил. Друга добра идея е да наблегнете на светлите и пастелни цветове и нюанси.

Инстаграм е платформа, която позволява да използваме цялото си творческо вдъхновение на едно място. Цветните тематични подредби на снимките са първата стъпка към перфектния профил.

Бегъл поглед към някой от профилите на известни блогъри в социалната мрежа доказва, че да имаш добър Инстаграм профил не е лесно. Някои печелят доста пари от мрежата, но усилията, които полагат за своите профили, никак не са малко.

Повечето хора не влагат смисъл в публикациите си. Ако целта ви е да промените това, трябва да знаете, че всички идва от подредбата и подбора на еднакви филтри за всички снимки. Профилите ви трябва да са перфектно структурирани – смислово и стилово.

Фото гениите в Инстаграм представят себе си и живота си чрез внимателно подбрана цветна палитра. Ако целта ви е да ви последват повече хора и спонсори, ви е нужна така трудно постижимата хармония. Изграждането на тематичен профил не е лека задача /виж галерията/, макар отстрани понякога да изглежда така.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати