Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Казват, че тази жена е твърде дебела за съпруга си! Вижте какво отговори

Казват, че тази жена е твърде дебела за съпруга си! Вижте какво отговори

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Казват, че тази жена е твърде дебела за съпруга си! Вижте какво отговори
Снимка: instagram

Джена Кътчър е красива и успешна жена, която отдавна се е разделила с идеята, че ще има перфектно тяло. За разлика от нея обаче съпругът ѝ Дрю има тяло на Бог. За двойката тази разлика въввъншния вид не била проблем, докато Джена не прочела хейтърски коментар под една от общите им снимки.

Джена редовно качва снимки в Инстаграм на себе си и Дрю и въпреки че е наясно, че в интернет пространството има груби и невъзпитани потребители, не е очаквала нейният профил да привлече внимание.

Когато отваряла профила си, тя се изненадала неприятно, когато видяла коментар, че е твърде дебела, за да има толкова красив мъж до себе си. Джен обаче решила да не подминава това, а да отговори на този човек публично.

Дрю е фитнес инструктор и Джен е наясно, че е омъжена за господин перфектни плочки, но това по никакъв начин не ѝ повлияло на самочувствието ѝ, защото любовта между тях продължава вече 10 години и са доказали, че чувствата им нямат нищо общо с физиката.

Колко назадничаво трябва да мисли човек, за да реши, че съм твърде дебела, за са бъда със съпруга си. Откога жените с извивки сме нещо отвратително, незаслужаващо обич? Това е лудост, защото любовта си е любов.

Джена съветва и всички жени, които изглеждат като нея, да не се комплексират от физическата си обвивка, защото могат да бъдат обичани за това, което са. Истинската любов няма нищо общо с размера.

Влюбената двойка определя коментарите за външността им като дело на неуверени и нещастни хора, които запълват времето си с ровене из чуждите профили и хейт към хора, които никога не са виждали на живо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати