10 известни майки, които направиха кариера, след като родиха

1 от 10 Снимки
10 известни майки, които направиха кариера, след като родиха
Снимка: EonlineCom

1. Мерил Стрийп


Актрисата спечели първия си Оскар в същата година, когато роди и първото си дете. Макар да има бляскава кариера, за нея приоритет си остават четирите ѝ деца.

Това да стане майка е преломен момент в живота на всяка една жена. И докато за някои това поставя край на досегашния им живот, за други това е едно ново начало. С всички нови възможности и шансове, които носи.

Майчинство и кариера – за някои това звучи като мисията невъзможна. Но не е. Доказателството за това са многото примери на звездни мами, които изградиха кариерата си, след като станаха майки.

На някои жени всичко им се получава с лекота. Те са доказателството, че съществува перфектна симбиоза между кариерата и майчинството.

Куп звездни дами ни доказват, че могат да съчетаят блестяща кариера с отглеждането на дете, две или дори повече. Сред тях са Джесика Алба, Шакира, Виктория Бекъм, Анджелина Джоли, Мадона, Бионсе и Сиара.

За разлика от тях Опра Уинфри и Ким Катрал, например, избраха бляскавия си светски живот пред отглеждането на наследници.

Ето /виж галерията/ някои знаменитости, чиято кариера потръгна, след като родиха децата си.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари