Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Вижте Кристина Агилера без грим! Малцина могат да я познаят

Вижте Кристина Агилера без грим! Малцина могат да я познаят

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Вижте Кристина Агилера без грим! Малцина могат да я познаят
Снимка: lookdamngood

Подобно на много свои колежки, и изпълнителката Кристина Агилера публикува свои снимки без капка грим. Естественият вид на звездата изненада нейните фенове, а снимките ѝ може да видите в нашата галерия.

Фотосесията е за списание Пейпър, като за първи път в своята 20-годишна кариера Агилера реши да се покаже в натурален вид и по този начин да даде кураж на много жени, които се страхуват да се покажат без грим.

От снимките може да се види, че по лицето на 37-годишната изпълнителка има лунички, косата ѝ е доста непокорна, а очите ѝ са по-малки без грим.

Винаги съм харесвала театралността и затова съм си позволявала различни експерименти с грима. В клиповете и на сцената играя различни персонажи, но в ежедневието си мога да се освободя от тази театралност и да покажа естествената си красота, казва Агилера за списанието.

Тя не смята да следва примера на колежката си Алиша Кийс, която заяви, е няма да носи грим по какъвто и да е повод. Кристина казва, че ще си остане фен на грима, но няма проблем да се покаже и без макиаж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати