Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Меган Маркъл преди славата: Няма да познаете любимата на принц Хари!

Меган Маркъл преди славата: Няма да познаете любимата на принц Хари!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
Меган Маркъл и Принц Хари
Снимка: entertainment.ie
Меган Маркъл като млада

Меган Маркъл е сред най-интересните за медиите звезди заради годежа ѝ с британския престолонаследник – принц Хари. Актрисата и модел от край време впечатлява със стройните си форми и естествената си красота. 36-годишната американка винаги изглежда във форма, а лицето и сияе, въпреки че не носи много грим.

Самата Меган признава, че дължи външния си вид на серия от простички правила, които редовно спазва. Така например тя залага на натурална козметика и често се подлага на масаж на лицето, който според нея подпомага неговото натурално скулптуриране. Освен това Меган Маркъл се старае да се храни здравословно и да се движи повече.

Според слуховете обаче бъдещата съпруга на принц Хари дължи красотата си не само на гени и старателни грижи, но и на някои разкрасителни интервенции.

Снимки на Меган Маркъл от нейните младежки години я показват в много по-различна светлина. Вижте и вие в галерията как е изглеждала половинката на британския престолонаследник, преди да се озове под светлината на прожекторите и колко много се е променила.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати