Ezine.bg»Статии»Любопитно»Работещо Момиче»4 признака, че трябва да напуснете работа скоро

4 признака, че трябва да напуснете работа скоро

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
2 от 4 Снимки

2. Враждувате с колегите си


Няма как да имате идеални приятелски взаимоотношения с всички в офиса. Но ако често сте въвлечени в интриги, не смеете да се отпуснете и общуването със сътрудниците ви потиска, най-добре да се махнете завинаги от това негативно място.

Започването на работа много често се оказва голямо предизвикателство, ако нямаме достатъчно опит или конкуренцията в нашата сфера е прекалено голяма. Затова и когато най-после получим дадена позиция, треперим да я запазим и сме готови на всякакви жертви в името на месечното си възнаграждение.

Заплатата обаче не бива да е единствената причина, поради която се съгласяваме да сме част от дадена фирма. Все пак животът е прекалено кратък и трябва добре да преценяваме компромисите, които правим, защото времето ни е по-ценно от парите.

По принцип във всяка една професия има добри и лоши моменти и е нормално те да се редуват. Но понякога негативното започва да преобладава и тогава не е зле да се замислим за бъдещето си в съответната компания.

Ако и вие сте от хората, които напоследък са объркани по отношение на кариерното си развитие, ето няколко признака, които ще ви подскажат, че е време да напуснете сегашната си позиция и да потърсите развитие в друга фирма.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати