Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Когато изглеждаш супер на 71! Вижте как го постигa Сюзън Лучи

Когато изглеждаш супер на 71! Вижте как го постигa Сюзън Лучи

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
4 от 4 Снимки

4. Не си поставя възрастови ограничения


Според Сюзън Лучи възрастта е просто цифра, която не бива да ни ограничава. Тя е на мнение, че ако вършим това, което ни прави щастливи без значение от възрастта, ще се чувстваме млади, бодри и пълни с енергия.

Сюзън Лучи е сред легендарните холивудски актриси. Американката, родена през 1946 година, е играла във Всички мои деца, Далас, Подли камериерки и други знаменити телевизионни продукции. Освен с актьорската си кариера Сюзън Лучи е известна и като звездата, недокосната от времето.

Красавицата тази година ще навърши 72 години, но изглежда повече от добре. Актрисата има стройна фигура и изглежда чудесно дори в дрехи за тийнейджърки. Тя смело дефилира с бляскави, впити рокли и излъчва самоувереност и свежест.

Неотразимата си визия Сюзън признава, че дължи на гените си, но и на усилията, които полага. Тя е от хората, които се грижат много за кожата си и внимават какво слагат в чинията си. Всички малки тайни за вечна младост на Сюзън Лучи узнайте в галерията ни. Разберете как изглежда на 50 години, когато всъщност е значително по-възрастна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати