Защо все още сте без половинка, проверете с този тест

1 от 4 Снимки
Защо все още сте без половинка, проверете с този тест
Снимка: yourtango.com

1. Вързаният човек


Ако погледът ви се е спрял на вързания човек, големият ви проблем е, че сте в постоянен конфликт с себе си. Все още не сте приели напълно силните и слабите си места, като се опитвате да се превърнете в съвършено същество, което всички ще харесат. За да намерите щастие в любовта, първо ще трябва да се помирите със себе си. Научете се да се уважавате и да се харесвате каквито сте.

Направете си този тест, за да разберете коя е най-голямата ви слабост в любовта и какво ви пречи да привлечете правилния човек за себе си. Психолозите са единодушни, че много често сами саботираме щастието си.

Да ли е защото се притесняваме да разкрием чувствата си или е защото сме свикнали да се влюбваме в токсични хора, понякога причината да не сме щастливи в любовта сме самите ние.

Ако искате да разберете защо се получава така, погледнете картинката над тази статия и изберете обекта, който най-силно привлича погледа ви. Това може да определи подсъзнателен модел, който вреди на взаимоотношенията ви с противоположния пол.

Тестът ще ви покаже кои са слабите ви места в любовта и ще ви насочи как да работите върху тях.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
11.05.2018 17:54
Ами човешкия прасец, посредата, какво означава ?
0
0
Антония Р.
Антония Р.
21.05.2018 15:20
Това е вързаният човек :) Изображението не е излязло в пълния си вид.
0
0