Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Защо все още сте без половинка, проверете с този тест

Защо все още сте без половинка, проверете с този тест

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
4 от 4 Снимки

4. Черепа


Ако първо сте видели черепа, вие силно се тревожите за мнението на другите и как ще ви приемат. Това силно безпокойство ви пречи да се отпуснете и да опознаете човека срещу себе си. Възможно е проблемите ви в любовта да произлизат от това, че все се притеснявате, че нещо ще се обърка. От друга страна, склонните сте да се обвинявате за всеки проблем, което ви прави идеална мишена за хора, които са готови да се възползват от вас. Не позволявайте на страховете си да играят толкова голяма роля в живота ви и ще се чувствате по-добре.

Направете си този тест, за да разберете коя е най-голямата ви слабост в любовта и какво ви пречи да привлечете правилния човек за себе си. Психолозите са единодушни, че много често сами саботираме щастието си.

Да ли е защото се притесняваме да разкрием чувствата си или е защото сме свикнали да се влюбваме в токсични хора, понякога причината да не сме щастливи в любовта сме самите ние.

Ако искате да разберете защо се получава така, погледнете картинката над тази статия и изберете обекта, който най-силно привлича погледа ви. Това може да определи подсъзнателен модел, който вреди на взаимоотношенията ви с противоположния пол.

Тестът ще ви покаже кои са слабите ви места в любовта и ще ви насочи как да работите върху тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
11.05.2018 17:54
Ами човешкия прасец, посредата, какво означава ?
0
0
Антония Р.
Антония Р.
21.05.2018 15:20
Това е вързаният човек :) Изображението не е излязло в пълния си вид.
0
0