Покажи ми часовника си, за да ти кажа какъв си!

1 от 4 Снимки

1. Пилотски


Това са принципни, педантични и отговорни личности, които знаят идеално накъде са се запътили. Отнасят се с голямо внимание към детайлите и са безкомпромисни, когато гонят целите си. Очакват обаче и от околните да проявят същата сериозност. Не получат ли такова отношение, не биха се поколебали да развалят отношенията си с тях.

Часовникът е аксесоар, който в миналото се носеше основно с цел отчитане на времето. В съвременния свят и модерните уреди, които ни заобикалят, не е нужно да си слагаме часовник, за да сме наясно с часа.

Въпреки това много хора продължават да избират този аксесоар, тъй като той придава завършен вид на визията им или по други съображения.

На пазара има най-разнообразни видове часовници, различаващи се по цена, изработка, функции, форма, цвят. Някои от тях са изключително евтини, а други като луксозната марка Ролекс струват цяло състояние.

Интересно е, че един часовник може да разкрие много за своя притежател и не става дума само за неговото финансово положение.

Вижте в галерията ни какво открехват тези аксесоари за хората, които ги носят. Разгадайте темперамента им само по един жокер!

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати