Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Покажи ми часовника си, за да ти кажа какъв си!

Покажи ми часовника си, за да ти кажа какъв си!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
2 от 4 Снимки

2. Спортен модел


Притежателят му е в движение през по-голямата част от деня или си отделя време за тренировки поне няколко пъти в седмицата. Държи на здравето и външния си вид, поради което и е физически активен. Ако прекарвате дълго време в компанията на такъв човек, няма как и вие да не се запалите по страстите му.

Часовникът е аксесоар, който в миналото се носеше основно с цел отчитане на времето. В съвременния свят и модерните уреди, които ни заобикалят, не е нужно да си слагаме часовник, за да сме наясно с часа.

Въпреки това много хора продължават да избират този аксесоар, тъй като той придава завършен вид на визията им или по други съображения.

На пазара има най-разнообразни видове часовници, различаващи се по цена, изработка, функции, форма, цвят. Някои от тях са изключително евтини, а други като луксозната марка Ролекс струват цяло състояние.

Интересно е, че един часовник може да разкрие много за своя притежател и не става дума само за неговото финансово положение.

Вижте в галерията ни какво открехват тези аксесоари за хората, които ги носят. Разгадайте темперамента им само по един жокер!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати