Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Кажи ми кой цвят преобладава в гардероба ти, за да ти кажа какъв си!

Кажи ми кой цвят преобладава в гардероба ти, за да ти кажа какъв си!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
10 от 10 Снимки

10. Черно


Безкомпромисни, непредсказуеми, потайни. Склонни са на всичко в името на успеха.

В ежедневието си непрекъснато се срещаме с най-различни хора, на които ни се налага да гласуваме доверие. Навсякъде сме заобиколени от колеги, приятели, роднини, с които малко или много трябва да си взаимодействаме.

За жалост, порядките, установени в съвременното общество, ни пречат да видим истинското лице на всички тези хора веднага. Случва се даден човек да ни изглежда приветлив, мил и положителен, а в последствие да се окаже, че той е двуличен.

Наблюдава се и точно обратното – някой е сдържан и хладен в контактите си с нас, но с времето се доказва като сериозно и стабилно лице, на което може да се разчита.

Във всеки случай е добре да умеем да четем зад редовете и да разпознаваме истинската същност на хората възможно най-бързо. За това може да ни помогне както езикът на тялото, така и цветовете, в които дадени хора се обличат.

Те най-точно описват натурата на съответната персона. За да разберете малко повече и вие, разгледайте галерията ни, където ще разкрием трите най-характерни черти за почитателите на най-известните цветове.

Разгадайте характера на хората по любимите им цветове!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати