Помните ли Мариса от Ориндж Каунти! Вижте колко се е променила

Миша Бартън е американски актриса с английски корени. Въпреки че още дете от работи като модел и се занимава с актьорско майсторство, най-голяма слава придобива покрай сериала Ориндж Каунти – Кварталът на богатите.

В телевизионната продукция Бартън играе Мариса Купър, а образът ѝ бързо се превръща в пример за подражание на милиони тийнейджърки от цял свят.

Докато се снима в сериала, актрисата често попада в класации за най-красиви и сексапилни жени. След приключване на договора ѝ в Кварталът на богатите обаче, кариерата на звездата тръгва с друга посока.

Славата ѝ бързо затихва, а години наред Бартън се свързва само с негативни сензации. Актрисата е хващана с наркотици, както и да шофира нетрезва. Освен това емоционалното ѝ състояние се срива и на няколко пъти тя се оказва в психиатрия.

Днес Миша Бартън се опитва да води по-спокоен и улегнал живот. Тя бавно се възвръща към киното и получава роли в нови филми, макар и не толкова популярни. Как изглежда актрисата сега пък, можете да видите в галерията ни. Там ще откриете актуални снимки и на другите звезди от Ориндж Каунти.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати