5 правила от психологията, които ще ви направят по-щастливи

1 от 5 Снимки

1. Правилото на избора


Всичко, което ни се случва е продукт на нашите избори. Това е факт, независимо дали успявате да проследите връзката между проблемите си. И ако нещо не ви харесва, не забравяйте, че имате избор. Ако не харесвате работата си, напуснете я. Ако смятате, че партньорът ви не е подходящият човек за вас, разделете се, а не се примирявайте.

Професор Мартин Селигман е сред най-популярните привърженици на позитивната психология и в новата си книга препоръчва 5 правила, които, ако спазваме всеки ден, ще се чувстваме по-щастливи.

Съветите се базират на години изследвания и резултати, получени при терапевтичните му практики. Той е на мнение, че единствено от личната ни нагласа зависи дали ще се радваме на живота или не.

Фундаменталните принципи, които може да видите в нашата галерия, ще ви помогнат да се чувствате по-добре в дългосрочен план. Замисляйте се над тези неща, когато се чувствате унили.

Разгледайте галерията ни с правилата, които ще помогнат на щастието ви и вземете живота си в ръце, вместо непрекъснато да се надявате на чудеса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати