Ако правиш това, ще си суперсекси в неговите очи

Сапиосексуалност

Визията е едно от най-важните неща за един човек. Неслучайно казват, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Но визията не е всичко, когато става дума за привличаме между мъжкия и женски пол.

Ако доскоро се смяташе, че мъжете си падат основно по жени, които са съблазнителки, то вече не е така. Сега модата на големите гърди и надутите устни е изместена от друга тенденция.

На почит сред мъжете са четящите момичета, които са изключително привлекателни за сапиосексуалните господа.

Какво е сапиосексуалност?

Това е термин, който се използва за хората, възбуждащи се от високия интелект на своя партньор. За сапиосексуалните външният вид не е чак толкова ключов.

Сапиосексуалност

Те държат повече на това да имат общи теми за разговор със своята половинка, тя да се изразява добре, да е грамотна, да има разностранни интереси.

Според западни изследвания в момента сапиосексуалността е много разпространена сред младежите. Най-сетне хората са открили, че няма нищо по-истинско и привлекателно от интелекта и са започнали да пренебрегват недостатъците на външния вид.

Интелигентността е на първо място по атрактивност. Привлекателната визия не може да компенсира нейната липсва, категорични са сапиосексуалните хора.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати