За тези 4 зодии храната е религия!

1 от 4 Снимки

1. Телец


Няма по-голям кошмар за Телеца от празния хладилник. Едно от най-големите житейски удоволствия за тях е добре приготвеното и добре изглеждащо ястие. Обичат да се глезят с нещо вкусно за хапване и никога няма да откажат почерпка. Ако искате да ги изненадате приятно, спретнете им вечеря, тъй като вкусната храна е сред най-големите подаръци, които може да им направите.

Представителите на 4 зодии са най-големите поклонници на храната и за тях няма по-силна религия от вкусните ястия. Лесно им потичат лигите при вида или аромата на добре приготвено блюдо.

Храната е най-силното средство, с което може да им влияете. Малко неща ценят повече от вкусните ястия. Някои ги наричат истински материалисти, а за други са изпипани гастрономи, които умеят да откриват малките удоволствия на живота.

Вижте в галерията ни кои са 4-те зодии, които са безсилни пред вида на нещо вкусно. Ако асцендентът ви е някои от посочените знаци, вие също сте сред хората, за които храната е религия.

Зодиакалните знаци в галерията не страдат от липса на апетит и дори трябва да се контролират, защото са склонни да прекаляват с консумацията на храна.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати