Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»За тези 4 зодии храната е религия!

За тези 4 зодии храната е религия!

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
2 от 4 Снимки

2. Везни


Везните също са хора, които обичат да си похапват. Но тъй като са балансирана зодия, на всяка цена ще се опитват да редуват обилното похапване със строгата диета и ще се стараят да не прекаляват с нездравословните храни. Везните държат на качеството. Рядко ще ги видите да се хранят с евтини продукти, освен ако не става въпрос за нещо сладко, защото то е голямата им слабост.

Представителите на 4 зодии са най-големите поклонници на храната и за тях няма по-силна религия от вкусните ястия. Лесно им потичат лигите при вида или аромата на добре приготвено блюдо.

Храната е най-силното средство, с което може да им влияете. Малко неща ценят повече от вкусните ястия. Някои ги наричат истински материалисти, а за други са изпипани гастрономи, които умеят да откриват малките удоволствия на живота.

Вижте в галерията ни кои са 4-те зодии, които са безсилни пред вида на нещо вкусно. Ако асцендентът ви е някои от посочените знаци, вие също сте сред хората, за които храната е религия.

Зодиакалните знаци в галерията не страдат от липса на апетит и дори трябва да се контролират, защото са склонни да прекаляват с консумацията на храна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати