Този модел остави модния свят без думи

Мара Мартин
Снимка: Instagram
Мара Мартин

Скандалът с кърмещите майки не се разиграва само на родна земя, а на представители от модните среди им се наложи да вземат страна по въпроса. Повод за това стана моделът Мара Мартин, която дефилира, кърмейки бебето си.

Скандалът се разигра на дефиле по бански костюми, организирано от популярното списание Sports Illustrated. Публиката остана с отворени уста, когато Мара излезе полугола с малката си дъщеричка, сучеща от едната ѝ гърда.

Не мога да повярвам, че светът е толкова шокиран от нещо, което е нормално за младите майки, написа моделът в Инстаграм.

Мара Мартин бе една от 16-те модели на това ревю, а организаторите се съгласили да позира с бебето си, за да изразят позицията на Sports Illustrated, които подкрепят кърменето на открито.

От списанието са твърдо за правото на младите майки да кърмят, когато бебето им е гладно, без да се притесняват от неодобрителните погледи на околните.

Мара Мартин се присъедини към знаменитостите, които показват открито реалността около това да си майка. Съпругата на Джон Леджънд - Криси Тейгън, също неколкократно е публикувала снимки, на които кърми децата си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати