Узнай своя вълнуващ любовен хороскоп за август

1 от 12 Зодии

Овен


През този месец ще се чувствате най-силно привлечени от хора с високо самочувствие и силно обаяние. Но спечелването на вниманието им няма да е никак лесно. Ще трябва да се постараете много, за да впечатлите обекта на чувствата си. Овните в сериозна връзка ще трябва да се включат във важна семейна вечеря или друго крупно събитие. От представянето им зависи хармонията в партньорството им.

Август безспорно ще бъде много вълнуващ и интересен месец за всички зодиакални знаци. От 1-ви до 22-ри август тези, които все още са свободни, ще могат активно да демонстрират достойнствата си пред противоположния пол и да печелят симпатии.

В този период с лекота ще се инициират нови запознанства и флиртове. Колкото по-ярка индивидуалност покажете в следващите дни, толкова по-големи са шансовете ви да спечелите трайно обекта на своите чувства.

След 22-ри август е време за фокусиране върху кариерата и финансовите въпроси. Така че дори и да не сте успели да постигнете успехи в любовта, сега ще трябва да промените приоритети си и да се настроите на работна вълна.

За обвързаните личности август също ще е важен. През първата седмица от месеца ще могат да хармонизират отношенията си и да ги доведат до по-сериозен етап. Подходящо време за годежи, сватби и начало на съвместно съжителство с любимия човек.

През останалото време хората във връзка ще трябва да са по-снизходителни. Има опасност големите им очаквания да доведат до някои неразбории в интимен план. Но ако си спестят изискванията, всичко ще върви добре.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати