Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Узнай своя вълнуващ любовен хороскоп за август

Узнай своя вълнуващ любовен хороскоп за август

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
10 от 12 Зодии

Козирог


През този месец необвързаните Козирози ще могат да се доберат до сърцето на човек, когато отдавна харесват. Най-сетне ще могат да блеснат пред него, доказвайки всички свои неоспорими преимущества. Обвързаните Козирози ще трябва да поработят над отношението си към своята половинка. Скъп подарък с голяма сантиментална стойност ще успее да заличи всички техни стари провинения.

Август безспорно ще бъде много вълнуващ и интересен месец за всички зодиакални знаци. От 1-ви до 22-ри август тези, които все още са свободни, ще могат активно да демонстрират достойнствата си пред противоположния пол и да печелят симпатии.

В този период с лекота ще се инициират нови запознанства и флиртове. Колкото по-ярка индивидуалност покажете в следващите дни, толкова по-големи са шансовете ви да спечелите трайно обекта на своите чувства.

След 22-ри август е време за фокусиране върху кариерата и финансовите въпроси. Така че дори и да не сте успели да постигнете успехи в любовта, сега ще трябва да промените приоритети си и да се настроите на работна вълна.

За обвързаните личности август също ще е важен. През първата седмица от месеца ще могат да хармонизират отношенията си и да ги доведат до по-сериозен етап. Подходящо време за годежи, сватби и начало на съвместно съжителство с любимия човек.

През останалото време хората във връзка ще трябва да са по-снизходителни. Има опасност големите им очаквания да доведат до някои неразбории в интимен план. Но ако си спестят изискванията, всичко ще върви добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати