Как да водим разговор с момиче

Как да водим разговор с момиче

По време на пубертета, който по-модерно се нарича "тийнейджърската възраст", разликата между половете е коренно различна.

Докато момичета вече започват тайничко да обсъждат своите приятели и познати, голяма част от момчетата продължават да са в плен на своите мобилни телефони, таблети или пък компютри.

Играят си или пък си чатят и момичетата "грам" не ги интересуват. Образно казано. Просто момчетата съзряват по-бавно от момичетата и в момента, в който това се случи, те вероятно са по-неподготвени.

Идеята да заговорят момиче ги връхлита внезапно и те са прекалено неуверени да го сторят. Дали момичето ще ги хареса, дали няма да му досадят, дали няма да са отхвърлени?

Все въпроси, които всъщност пречат на едно момче да проведе разговор с харесваното от тях момиче. Да си дойдем на думата обаче и да погледнем дали има все пак някакви изпитани начини да заговорите момиче. Ето 5 предложения:

1. Помислете каква тема би вълнувала момичето. Дали ще е нещо свързано с учебния процес, дали някой нов изпълнител или пък премиера на филм по кината. За такива теми лесно се подхваща разговор;

Как да водим разговор с момиче

2. Момичетата обикновено са чувствителни натури. Не ги затормозявайте с това да им разказвате до кое ниво сте стигнали на любимата си игра или пък защо сте харесали последния гол на Роналдо. Примерно. Просто не говорете за т. нар. "мъжки" работи;

3. Един комплимент винаги е добре дошъл за което и да е момиче. Просто не се престаравайте и гледайте комплимента да е искрен и достоверен. Фалшът винаги си личи;

4. Помолете момичето за някаква услуга. Например да Ви даде химикалка, лист за писане или пък "огънче". Звучи доста банално, но "върши" работа. Голяма част от момичетата се радват, когато някой ги моли за помощ;

5. Не на последно място идват и отработените варианти като това "без да искате" да се блъснете в момичето и да се извините или пък да си изпуснете някаква вещ (слушалки, зарядно, запалка и т.н.) и да попитате дали не са притежание на ухажвания от Вас обект. В повечето случаи добре действащ вариант за заговаряне на момиче.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати