Как да разкараш гаджето за 10 минути

Как да разкараш гаджето за 10 минути

Много хора, да не кажем всеки, са били в някакъв момент от живота си в отровна връзка с даден интимен партньор. Без обвинения към дадената страна, тези взаимоотношения трябва да се прекратяват.

Токсичните взаимоотношения са изтощителни и водят до постоянно недоволство. Няма смисъл да влагате енергия в поддържането на такава връзка, защото няма да доведе до нищо добро. Пректяването ѝ обаче може да е проблемно понякога.

Така стигаме до темата Как да разкараш гаджето за 10 минути? Дали ще е за толкова кратък период от време или за 10 дни, важното е да действате умно, за да няма чак такива щети.

Започнете да подготвяте почвата, като започнете да говорите за бившия си прекалено много. Последният човек, за когото партньорът ви иска да чуе, е вашият бивш. Те не се интересуват от това колко ужасен, презрян или неверен е той (дори и тези неща да са верни). Партньорът ви иска да бъде човекът в ума ви и не иска да се състезава с бившия.

Също така оплаквайте се много. Повтаряйте едно и също нещо много пъти. Специално мъжете не могат да издържат жени, които се оплакват от всяко малко нещо. Веднага се дистанцират умествено и всичко, което казвате, им звучи като бла, бла, бла...

Опитвайте се да монополизирате цялото му време. Всеки човек, но особено мъж, обича да има малко време за себе си, в което да остане сам с мислите си и да си отпочине малко от връзката – добра или не. Мъжете обичат да спортуват или да излизат с приятели, без половинката им да е над главата. Спрете това, бъдете навсякъде с гаджето. Обсебете времете му и дори не му давайте да отиде до тоалетната на спокойствие, а стойте пред вратата и говорете нещо, каквото и да е. Така със сигурност ще го накарате да каже стига.

Как да разкараш гаджето за 10 минути

Бъдете ревностни в своите убеждения. Жените, които са твърде радикални в своите вярвания, отблъксват мъжете. Мъжете са привлечени от жени, които считат за подкрепящи и неосъдителни. Постоянното натякване и завирането на вашите доводи в лицата им ги кара да се чувстват съдени и да се страхуват, че няма да се съобразят с вашите стандарти.

Постоянно говорете за своето тегло и недостатъци. Опитайте се да обвините партньора си за тези проблеми. Не пропускайте и да обяснявате подробно какво точно сте правили в тоалетната (така вече няма да ви има за секси).

Говорете колко добри и грижовни са партньорите на приятелите ви. Как могат всичко, колко са добри и страхотни.

Клюкарете много. Повечето мъже смятат, че това е огромна загуба на време. Така че информирайте гаджето си за най-малката подробност за хора, които е най-добре да не познава, а и да не подозира за съществуването им.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари