Трите типа хора, които е най-вероятно да станат милионери

1 от 3 Снимки

1. Спестовникът


22% от богатите хора по света се радват на стабилно финансово състояние, защото дълги години са спестявали. Те нямат дългове, а парите, които ежемесечно са заделяли, им позволяват спокойно да изживеят старините си. Характерно за спестовниците е, че живеят в ограничения в активните си години, но в зряла въврат разчитат на стабилна сметка в банката. Те отделят средно 20% от заплатата си за спестявания и след около 30 години натрупват малко над 3 милиона.

Когато не сте родени в заможно семейство, богатството ви ще зависи единствено от умението ви да боравите с пари. Три типа хора се справят най-добре с тази задача и затова е най-вероятно да станат милионери.

Изследването е проведено от Business Insider и показва трите основни пътища, благодарение на които богаташите по света за натрупали солидно състояние.

В галерията ни може да видите кои са тези хора и ако смятате, че попадате в някоя от групите, дерзайте, защото парите няма да ви избягат, стига да продължавате по същия път.

Авторът на изследването Томас Корли казва, че е интервюирал 233 богаташи и може условно да ги раздели в три групи според начина, по който са натрупали богатството си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати