Ezine.bg»Статии»Любопитно»Работещо Момиче»Трите типа хора, които е най-вероятно да станат милионери

Трите типа хора, които е най-вероятно да станат милионери

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
2 от 3 Снимки

2. Мечтателят


Мечтателите са най-голямата група при милионерите по света. Те съставят 51% от заможните гора. Характерно за тях е, че са имали някаква мечта и са работели усърдно за нейното осъществяване. Те са иновативни и креативни, а тези качества им донесли стабилен доход. На мечтателите са им необходими около 12 години, за да спечелят средно 7 милиона долара.

Когато не сте родени в заможно семейство, богатството ви ще зависи единствено от умението ви да боравите с пари. Три типа хора се справят най-добре с тази задача и затова е най-вероятно да станат милионери.

Изследването е проведено от Business Insider и показва трите основни пътища, благодарение на които богаташите по света за натрупали солидно състояние.

В галерията ни може да видите кои са тези хора и ако смятате, че попадате в някоя от групите, дерзайте, защото парите няма да ви избягат, стига да продължавате по същия път.

Авторът на изследването Томас Корли казва, че е интервюирал 233 богаташи и може условно да ги раздели в три групи според начина, по който са натрупали богатството си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати