Любовен хороскоп за септември: Ето какви вълнения ви очакват!

1 от 12 Зодии

Овен


Прекарайте повече време със семейството си през този месец. Вашият партньор има нужда от компанията ви. Есенната му депресия може да навреди на връзката ви, ако прекалено дълго го отбягвате. Само с вашата помощ половинката ви ще излезе от това състояние. Необвързаните Овни нека не ограничават общуването си с хора само заради предразсъдъци. Нека бъдат по-отворени към непознати култури. Това ще им помогне да открият нова любов по-скоро.

Септември няма да е най-лекият период за любовни отношения. Работата е там, че през първите десет дни от месеца повечето зодиакални знаци ще са настроени на бизнес вълна. След като се върнат от лятната си отпуска, ще са заредени с много нови идеи, амбиции и хъс.

Много от тях ще искат да се изявят по-добре пред работодателите си, а други ще имат куража да потърсят късмета си на друго работно място. Сами разбирате, че при тези обстоятелства романтиката ще остане на заден план.

Положението няма да е много леко и за семейните двойки. След ваканцията си ще трябва да се заемат с ремонтни дейности и други грижи. Тези, които имат наследници, ще са заети и с проблеми около децата.

Разбира се, не бива да оставате с впечатлението, че месецът ще е съвсем скучен. Тези, които търсят любовта, ще имат поводи за вълнение в края на септември. Има голяма вероятност в този период да срещнат интригуваща личност. Не бива обаче да пришпорват събитията, за да не останат излъгани.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати