Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за септември: Ето какви вълнения ви очакват!

Любовен хороскоп за септември: Ето какви вълнения ви очакват!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
8 от 12 Зодии

Скорпион


През този месец обвързаните Скорпиони ще се изкушат да освежат сериозните си отношения с дребни флиртове. Нека не се заблуждават, че това ще спаси загиващата им връзка. Ако партньорството им се е изчерпало, нищо няма да помогне. По-скоро само ще го доведат до финал още по-бързо. Необвързаните Скорпиони ще започнат нов романс с користни цели. Но в крайна сметка той ще им доведе повече неприятности, отколкото облаги.

Септември няма да е най-лекият период за любовни отношения. Работата е там, че през първите десет дни от месеца повечето зодиакални знаци ще са настроени на бизнес вълна. След като се върнат от лятната си отпуска, ще са заредени с много нови идеи, амбиции и хъс.

Много от тях ще искат да се изявят по-добре пред работодателите си, а други ще имат куража да потърсят късмета си на друго работно място. Сами разбирате, че при тези обстоятелства романтиката ще остане на заден план.

Положението няма да е много леко и за семейните двойки. След ваканцията си ще трябва да се заемат с ремонтни дейности и други грижи. Тези, които имат наследници, ще са заети и с проблеми около децата.

Разбира се, не бива да оставате с впечатлението, че месецът ще е съвсем скучен. Тези, които търсят любовта, ще имат поводи за вълнение в края на септември. Има голяма вероятност в този период да срещнат интригуваща личност. Не бива обаче да пришпорват събитията, за да не останат излъгани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати