Ето защо хората не ви харесват

5 от 5 Снимки

Нервност


Според изследвания, когато хората са прекалено нервни по време на първата си среща с някого, това води до разрушаване на физическия им вид в очите на другите. Нервните хора започват да се потят обилно, което влияе на преценките за личността им. Тревожността и нервността ни могат да бъдат сред причините, поради които останалите не ни се доверяват.

Обществените взаимоотношения са сложно нещо. Те се подчиняват на десетки неписани правила, които много от нас съзнателно или несъзнателно спазват. Начинът, по който се държим, до голяма степен може да предопредели дори и начина ни на живот.

Никой, дори и най-харизматичните хора, не може да бъде харесван от всички, колкото и да се опитва. Многообразието от характери предопределя това. Има обаче хора, които си печелят неприязънта на другите почти веднага, блаодарение на някои изпъкващи черти на характера.

Колкото и добре да изглеждат, колкото и добре да се обличат или широко да се усмихват, винаги под фасадата изпъкват някои навици, които създават негативно първо впечатление. Както всички знаем, то е най-важно и често е и последно.

Вижте в следващата галерия няколко черти на характера, от които можем да се въздържаме, за да сме сигурни, че ще се измъкнем от капана на лошото първо впечатление.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати