ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Трите зодии, които жадуват за комплименти

Трите зодии, които жадуват за комплименти

1 от 3 Снимки

1. Везни


Везните са изключително суетни хора, които полагат големи грижи за външния си вид и обичат да им правят комплименти. Те се радват на лайковете във Фейсбук и Инстаграм и се стремят винаги да са ослепителни на снимките си. Дори и да излизат само за кафе, винаги са облечени с нещо модерно и гримирани. Когато не изглеждат добре и не се чувстват добре.

Трите зодии в нашата галерия се стараят винаги да изглеждат добре и това се прави само с една цел – да получат безброй комплименти. Те живеят за ласкателствата на околните.

Винаги са стилни и им е приятно, когато привличат погледите на околните. Стараят се да не се отпуснат и както дрехите, така гримът и прическата изглеждат добре.

Това, което най-много ги плаши, е, че хората ще ги помислят за грозни и отблъскващи. Затова се стараят добро впечатление с вида си и харесват, когато някой забележи и оцени това.

Вижте в галерията ни кои са зодиите, които жадуват за комплименти. Ако асцендентът ви е някои от посочените знаци, също попадате в тази графа.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати