Разберете характера на мъжа по неговото любимо питие

1 от 6 Снимки

1. Бира


Ако мъжът, от когото се интересувате, обича бирата, може да очаквате, че в неговата компания вечерите ви ще са спокойни. Той не е от типовете, които ще осъмват по дискотеките, а предпочита да си стои вкъщи и да гледа някой мач.Този човек е доста предсказуем, но и много мързелив, така че ако искате нещо, ще се наложи да го свършите сами.

Ако отскоро излизате с нов мъж и сте любопитни да разберете нещо повече за характера му, просто вижте кое питие си поръчва най-често. По избора му може да разкриете основни черти от характера му.

В галерията ни може да видите какво бъдеще ви очаква с вашата тръпка според това дали обича бирата, виното, уискито, водката или пък е трезвеник.

Резултатите са извадени от английско проучване и показва какви черти най-често проявяват мъжете според любимата им напитка. Вижте какво показва допитването и разберете нещо повече за вашия мъж.

Изследването казва и че мъжете които пият умерено, са по-интелигентни и със сигурност ще ви бъдат по-интересни от тези, които изобщо не употребяват алкохол.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати