Какво ви кара да се чувствате несигурни според зодията

Какво ви кара да се чувствате несигурни според зодията

Когато става въпрос за зодиите, всеки има набор от черти, които отговарят на характера му според знака, под който е роден. Освен че определят как се държите, звездите могат да бъдат отговорни за късмета, за физическото състояние и дори за страховете, които изпитвате. Ето и какво ви кара да се чувствате несигурни според зодията ви:

Овен

Овенът и егото са две думи, които вървят заедно. Присъствието на егоистичния елемент в характера му пречи да покаже своята уязвима страна. Овните са силни и дори когато не са, те няма да ви уведомяват. Въпреки че се опитват да изглеждат като мъже и жени от стомана, те са меки по сърце. Понякога отварянето към останалите не е лоша идея.

Телец

Телците са материалисти. За тях са важни парите и красотата, както при повечето земни елементи. Богатството и доброто положение са важни за Телците, за да се чувстват сигурни.

Близнаци

Какво ви кара да се чувствате несигурни според зодията

Близнаците обичат да са център на вниманието. Когато им се отнеме думата и бъдат изтласкани встрани, губят равновесие.

Рак

Раците са свръхемоционални. Те винаги дават 110% от себе си за всичко, в което се включат. Точно и затова страхът от предателство ги прави неспокойни и дори понякога неразумни.

Лъв

Лъвът е образец на великолепие, който не може да си позволи смущение. Лъвовете са лидери, измерващи всяка дума и действие с политическа ефикасност. За тях външният вид и престижът са всичко, а най-големият страх е да не започнат да изглеждат като глупаци в очите на другите.

Дева

Какво ви кара да се чувствате несигурни според зодията

Девите обичат да планират. Те искат винаги да са осведомени и да са с една крачка напред. Лесно могат да бъдат изкарани извън равновесие, ако ги хванете неподготвени. Обичат да правят нещата по един и същ начин и промените им се отразяват зле.

Везни

Ако Везните са имали проблеми със съня през нощта, вероятно са видели нещо несправедливо. Хората с тази зодия не могат да приемат нередностите и веднага се намесват, за да ги предотвратят. Ако не успеят, това ги изважда от равновесие.

Скорпион

Скорпионите боготворят чувството си на независимост. Когато то е застрашено от приятели и партньори, се чувстват заплашени и дори тъжни.

Стрелец

Стрелците обичат приключението. Те са честни и прями. Това, което може да ги изкара от равновесие и да смути душевния им покой, е да са принудени да излъжат или да се преструват.

Козирог

Какво ви кара да се чувствате несигурни според зодията

Козирозите са безспорно най-амбициозните от целия зодиак. Известни с последователност и упорита работа, някои от най-успешните хора в света принадлежат към този зодиакален знак. Те не поемат рискове, което ги прави конвенционални по природа. Естествено, очакват резултати за вложената упорита работа. Когато тежкият им труд не дава желания резултат, те излизат от равновесие.

Водолей

Водолеите обичат свободата и мразят писаните и неписаните правила. Те са революционерите на зодиака. Принуждавайки ги да следват правилата и ограничавайки свободата им, Водолеите могат не само да излязат извън контрол, а направо да избухнат.

Риби

Рибите са най-емоционалният знак от зодиака. Те почти винаги са на ръба и буквално всичко може да ги извади от равновесие – от пухкаво зайче до зверска катастрофа.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати