ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Жените от коя зодия са най-добри половинки

Жените от коя зодия са най-добри половинки

Жените от коя зодия са най-добри половинки

Зодиакалният знак може да каже много за личността ни. Може да покаже какви черти имаме и какво можем да направим в определена ситуация.

Освен това зодиакалните знаци могат да дават съвети за връзка и да анализират сходствата в любовните отношения.

Ако се чудите дали определено момиче е подходящо за ваша приятелка, може да се ориентирате и по зодията.

Везните

Везните търсят връзка и предпочитат да имат подкрепяща ръка, искат да направят партньора си щастлив. Винаги са представителни и весели, когато се срещат с хора. Представителките на тази зодия са идеал ните приятелки.

Лъв

Жените от коя зодия са най-добри половинки

Жените от тази зодия са страхотни приятелки, защото са уверени, страстни и безстрашни. Правят чудеса за самочувствието на партньорите си и са щедри на обич и подкрепа.

Телец

Телците са упорити, но и са много привързани и горди с избраниците си. Освен това винаги са готови за забавни излети и имат чудесно чувство за хумор.

Рак

Представителките на зодията отначало са резервирани и отнема време да се спечели доверието им. Но след като премине тази фаза, са невероятни приятелки.

Близнаци

Жените от коя зодия са най-добри половинки

Ако любовта ви е към жена Близнаци, знайте, че тези дами обичат да се отдават на духовни или провокиращи мисленето дейности. Любезни, щедри и оптимистични са, разговорливи са, но могат да се отегчат бързо.

Скорпион

Жената Скорпион е много страстна и държи на своето. Ако търсите силна, независима и квалифицирана жена, която няма да ви притеснява за дреболии, това е тя.

Риби

Рибите обикновено рискуват всичко и жертват собственото си щастие заради любовта. Но ако не можете да им отвърнете подобаващо, няма да ги задържите.

Водолей

Жените от коя зодия са най-добри половинки

Водолеите са интелигентни и интересни, но често променят мнението си.

Стрелец

Жената Стрелец обичат независимостта и свободата си. Бъдете подготвени да ви разбие сърцето, защото предпочита разнообразието и да не е обвързана.

Дева

Суперсилата ѝ е съблазънта. Знае как да използва силните си страни и дори може да ви манипулира.

Козирог

Жените от коя зодия са най-добри половинки

Ако сте влюбени в жена Козирог, уверете се, че портфейлът ви е пълен и готов. Тя оценява само тези, които я заслужават. И това е справедливо, защото тя е истинска награда.

Овен

Жените от тази зодия не обичат други хора да се намесват в отношенията им и понякога ревнуват и без повод.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати