Сигурни знаци, че се нуждаете от промяна

1 от 5 Снимки

Отбягвате околните


Всеки човек се нуждае от определено лично пространство. Ако обаче не искате да виждате или чувате никого, избягвате приятелите си и сте се затворили у дома, то ситуацията се задълбочава и психическото ви състояние се влошава.

В забързаното ежедневие много често така се претоварваме, че нямаме време да поспрем и да си обърнем необходимото внимание. С течение на времето започваме да пренебрегваме личните си нужди и потребоности и докато се осъзнаем вече сме попаднали в капана на депресията и личностната криза.

По време на личностната криза индивидът започва твърде много да мисли за миналото и в същото време се притеснява за бъдещето. Така, лутайки се в мрачните мислими, забравяме за настоящето.

Започваме да се отдаваме на лоши навици и в същото време все искаме да променим нещо, но си казваме – ще започна от утре, от понеделник, от другия месец... Разбира се, не започваме нищо и постепенно изпадаме в омагьосан кръг.

Вижте в следващите редове кои са признаците, че сте изпаднали в личностна криза и е време да промените нещо в живота си.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари