Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Тази зодия я чака бурна любов през октомври

Тази зодия я чака бурна любов през октомври

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77

Разгарът на есента ще е изпълнен с романтика и любов за една от зодиите. Докато някои се тревожат за бъдещето на връзката си, представителите на тази зодия ще се радват на безпроблемен период в любовта.

За Близнаците предстои ползотворен период в любовта. Ако зодията или асцендентът ви е Близнаци, през следващите дни ще може да решите много от проблемите в партньорските си взаимоотношения.

Лесно ще се разбирате с човека до себе си и един разговор ще разсеете всякакви съмнения. Ако изпитвате ревност или пък страдате от липса на внимание, този месец е идеален момент да поговорите открито за това.

Тази зодия я чака бурна любов през октомври

Споделете нуждите си с човека до вас, защото те ще бъдат удовлетворени. Ще може да разпалите отново старите страсти, а двойките, които са заедно от дълго време, ще се чувстват като младоженци.

Ако сте сами, този месец ще сте заобиколени от ухажори. Не бързайте обаче да се впускате в нова връзка. Отделете време, за да опознаете новия човек и преценете дали е за вас.

Не се страхувайте да бъдете искрени с противоположния пол този месец, защото ако веднага свалите картите на масата, ще може да си спестите бъдещи разочарования.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати