Какво мъжете намират за привлекателно при жените?

Привличане

Широко възприето мислене е, че красотата е субективна. Тя се крие в очите на наблюдателя. Въпреки че има много истина в тези думи, красотата също следва определена условност. Това е външността, която повечето мъже биха възприели като красива или мислят за красива. Най-важното нещо, което следва да отчетем е, че такива мисли не винаги са повърхностни. Съществуват неща, като красив ум и красиво сърце и те са в много по-голяма степен значими при една сериозна любовна връзка. Да, физическата красота не може да продължи вечно и осъзнаването на вътрешната красота е това, което прави връзката да се развива добре във времето.

Ако има някаква истина в поговорката, че противоположностите се привличат, е повече от естествено мъжът да се чувства привлечен от една жена. Съществуват важни и значителни различия - физически, физиологически и психически - между мъжете и жените. Жените са известни с притежание на определена аура на мистерии и мистика около тях и това е, което ги прави още по-привлекателни за противоположния пол. Вземете например загадъчната усмивка на безсмъртната Мона Лиза на Леонардо да Винчи, която е заинтригувала милиони хора през годините. Друга фигура в историята, известна с нейната красота, е великата царица на Древен Египет - Клеопатра. Нейната легендарна красота е завъртяла главите на много велики императори на Древен Рим. Въпреки че на истинската същност на нейната красота се гледа по-критично в днешни времена, има може би повече от зрънце истина в това, че тя наистина е била изключителна жена със забележителна красота.

Днес пред нас стои въпросът какво мъжете намират за атрактивно при жените? Макар че списъкът на отговорите може да се получи наистина много дълъг, чаровната усмивка е това, което повечето жени използват за разоръжаване на нищо неподозиращите мъже. Красивата усмивка може да спечели хиляди сърца в един миг. Повечето мъже считат, че чаровната, подканваща усмивка на една жена е твърде силна, за да й устоят. Счита се, че усмивка е най-добрият грим, който една жена може да носи.

Женската форма, най-общо, има огромно значение за мъжете. Естествените женски атрибути - тяхната деликатна форма, дългите коси на жената и хладното й държание, се намират в остър контраст с мъжката скованост, а оттам са и изключително атрактивни за мъжете. Някои жени са благословени с "добра" фигура, а това е достатъчно само по-себе си да привлече много мъже. Други жени са надарени с подканващи устни или имат най-красивите къдрици.

Какво мъжете намират за привлекателно при жените?

Сладкият глас е друг атрибут, който много мъже намират за атрактивен при жените. Мекият, сладък женски глас може да спечели сърцата на много мъже, които търсят облекчение от врявата и суматохата на ежедневния живот.

Известно е, че мъжете се привличат от жени, които се интересуват от повече от това дали разполагат с тлъсти банкови сметки и материалното им състояние. Вежливостта е това, което може да ги спечели всеки ден. Повечето мъже предпочитат избраницата им да бъде по-малко изискваща и безпомощна. Във всяка връзка е важно всеки да има свое собствено пространство.

Друг, много важен аспект при жените, който мъжете наистина харесват е присъствието на духа, спокойствието. Също така, винаги е хубаво да имаш някой до теб, който е с добро самочувствие. И разбира се, с малко чувство за хумор, нещата могат да бъдат просто перфектни и за двамата.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати