Ето при какви емоционални проблеми се появяват очните заболявания

1 от 3 Снимки
Очни заболявания

Ако често имате проблеми с очите и зрението, вероятно сте от децата, които са възпитавани да потискат и да не изразяват открито емоциите си. Но чувствата ви се натрупват и избиват в даден момент.

В духовните практики казват, че 80% от енергията на обкръжението се приема през очите, което може да се приеме за истина, тъй като може да изразим всяка от емоциите си през погледа.

А когато очите и зрението ви започнат да страдат, означава, че изпитвате страх и неудобство в средата, в която се намирате, но се страхувате да изразите на глас тези притеснения.

Емоцията, която най-често се блокира при очни заболявания, е страх. Страхувате се да разберете искреното мнение на околните, страхувате се да направите грешка или пък се страхувате да не обидите някого.

Като цяло обаче проблемите със зрението и очите са сигнал, че сте в среда, която не ви допада. Може да се чувствате подценени, изолирани, обидени или пък че не получавате това, което заслужавате.

Емоционалното ви тяло казва, че е болезнено да гледа как търпите подобно положение и това се пренася при сетивото, отговарящо за зрението.

Най-доброто, което може да направите в тази ситуация, е просто да напуснете средата. Опитайте се да поговорите с хората, които са включени, и ако те не разбират, че ви нараняват, тръгнете си и спрете да се измъчвате.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати