Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Виж своя вълнуващ любовен хороскоп за октомври

Виж своя вълнуващ любовен хороскоп за октомври

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
11 от 12 Зодии

Водолей


През октомври при Водолеите нараства шансът за служебен романс. При необвързаните тази афера би могла да доведе до по-добри резултати при справянето с професионални ангажименти. При обвързаните представители на зодията обаче подобно залитане ще доведе до сътресения във връзката им.

Месецът започва трудно за повечето зодиакални знаци. Дори и най-миролюбивите от нас трудно ще избягват конфликти. Понякога ще имаме противоречия с други хора, а понякога дори вътрешни борби със самите себе си.

Тази неяснота в чувствата ни ще доведе до сериозни неуредици и на любовния фронт. Възможни са търкания с партньор или потенциална половинка.

Опитайте се да избегнете неприятните моменти, като проявявате повече търпение и разбиране към чуждите особености. Разговаряйте активно и решавайте споровете на момента. Не премълчавайте нищо, защото после ще се превърне в непосилна тежест за романтичните ви отношения.

Внимавайте и със служебните проблеми. Не се изкушавайте да пренасяте работата си у дома. Близките ви няма да търпят дълго пренебрежението ви. Опитвайте се да приключвате навреме задачите си и обръщайте повече внимание на най-близките си.

Вижте в горната галерия вашия любовен хороскоп за октомври.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати