Какво издават за личността ти бръчките тип Пачи крак

Бръчки Пачи крак
Снимка: dailymail.co.uk

Бръчките тип Пачи крак са сред често срещаните линии по лицето ни. Някои хора ги ненавиждат и упорито търсят начини да се отърват от тях чрез маски, кремове, хиалуронови терапии и какво ли още не.

А дори не си дават сметка колко привлекателни изглеждат именно благодарение на тези симпатични линийки край очите. Освен че са носители на специален чар бръчките тип Пачи крак разкриват и някои черти от характера на човек.

Чертите по лицето са се използвали за гадаене и определяне на характера още в Древността. Дори съществува наука, която се занимава точно с това. Нарича се физиогномика. Според нея лицето е като отворена книга и разкрива каква всъщност е нашата душа.

Какво обаче казва физиогномиката за хората с бръчки тип Пачи крак. Според нея тези личности са искрени, чувствителни и отворени към околните. Те са свободолюбиви, спонтанни и понякога непредвидими.

Но винаги остават верни на себе си. Освен това са изключително добронамерени, отзивчиви. Държат на приятелите и семейството си. Харесва им да помагат на околните и да ги правят щастливи.

Здраво стъпили са на земята, и обичат да се самоиронизират. А чувството им за хумор е толкова неподправено, че никой не може да остане безразличен към него.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати