ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Този тест разкрива бъдещето на връзката ви

Този тест разкрива бъдещето на връзката ви

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k1905219
Снимка 1

Визуалните тестове могат да разкрият много. Чрез тях разбираме факти, които понякога са тайна дори за самите нас. Причината е, че при тях важна роля играе подсъзнанието ни, което е водещо във всички наши действия.

И така, искате ли да се погледнете отстрани и да разберете своето поведение в любовта? Тогава разгледайте двете снимки в галерията и кажете честно коя от двете ви хареса повече!

Отговорът ви ще покаже не само вашето истинско лице, когато сте във връзка, но и ще посочи евентуални любовни проблеми. Направете теста, за да разберете истината за себе си, както и за да узнаете бъдещето на своята връзка.

Снимка 1

Вие сте от хората, които се стремят към перфектната връзка. Искате всичко да е като по конец, затова не прибързвате в отношенията си. Преди да се впуснете в авантюра, искате да опознаете максимално добре потенциалния си партньор. Имате нужда да сте сигурни, че той е идеалният за вас и няма да сбъркате. Готови сте да дадете много на човека до себе си, но същевременно и изискванията ви към него са сериозни. Понякога това може да е токсично за отношенията ви. Често пъти половинката ви не може да отговори на всички огромни очаквания. Ето защо се стига и до раздяла.

Снимка 2

За вас обичта се изразява в преданост. Готови сте да влезете и в огъня заради своята половинка. Обичате я безрезервно и искате да споделите с нея всеки момент. Всичко това е прекрасно, но крие и своите рискове. Нуждата ви непрекъснато да сте с нея често граничи с обсебване. Не забравяйте, че половинката ви има нужда и от лично пространство. Опитайте се да и го дадете, като същевременно намерите свои собствени хобита и интереси. Няма нищо лошо да прекарвате време без любимия човек. Така ще запазите тръпката по-дълго, а и ще имате повече теми за разговор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати