Така ще разберете кой ви е отказал покана за приятелство

Така ще разберете кой ви е отказал покана за приятелство

Ако сте получили заявка за приятелство във Фейсбук и сте решили да я игнорирате, може би си мислите, че този, когото така леко сте игнорирали, въобще няма да разбере за това, а ще продължи да чака вашето одобрение. Помислете отново.

Има бърз и лесен начин да проверите вашите изчакващи заявки и да разберете дали някой е игнорирал опитите ви да станете онлайн приятели.

За да намерите хората, които са ви игнорирали, влезте в работния плот на Фейсбук, докоснете иконата на Friend Request/Заявки за приятелство в горния десен ъгъл на банера. Веднага ще се покаже падащо меню, в което ще можете да видите всички ваши скорошни заявки за приятелство и хора, които Фейсбук смята, че може да познавате.

Оттук можете да изберете да приемете или игнорирате всички искания, които са ви изпратени от други хора.

Дотук добре, но за да видите заявките, които сте изпратили и са били игнорирани, натиснете бутона Преглед на всички/See all под списъка с чакащи заявки.

Това ще ви отведе до нова страница във Фейсбук с един и същ списък с чакащи заявки и предложени приятели. Най-отгоре на списъка ще има опция за изпратените заявки. Кликването върху тази опция ще покаже изпратените от вас заявки, които са били игнорирани.

Така ще разберете кой ви е отказал покана за приятелство

Функцията, с която да видим кой човек ни е отхвърлил поканата за приятелство, може да се намери и в мобилното приложение на Фейсбук.

Отворете приложението и докоснете иконата Искания/Request в долния ляв ъгъл на екрана. Това ще зареди меню от вашите заявки за приятелство и хора, които може би познавате. Превъртете до края на този списък и кликнете върху Преглед на всички/See all.

Това ще ви отведе до нов екран, на който има опции, изброени под иконите в горната част на екрана. На дясната страна на тези икони има бутон, наречен Outgoing/Изходящи. Това ще ви покаже всичките ви заявки за приятели, които са изпратени и все още не са приети.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати