Как да накараме жената да ни желае?

Прекарвайте повече време с жената, за да накарате да ви харесва

След като вече сте харесали някоя мацка и сте сигурен, че искате тази жена да ви желае, е време да събудите чувства у нея. Ако не сте сигурни как точно да го направите, можете да се доверите на нашите съвети. Вижте как да накарате жена да ви харесва!

Разсмивайте я много

Нищо не може да накара жената да се отпусне и да забрави за всичките си грижи така, както го прави смехът. Затова се погрижете вие да бъдете този, който ще я разсмива, и бъдете сигурни, че тя винаги ще предпочита вашата компания и ще очаква срещата ви с нетърпение.

Прекарвайте време с нея

Ако искате жената да ви желае, бъдете мил с нея

Нищо не сплотява двама души така, както времето прекарано заедно. Старайте се да прекарвате колкото се може повече време с любимата си. И нямаме предвид просто да отбиете номера. Оползотворете времето си заедно с разговори. Жените обичат да бъдат изслушвани и да им бъде споделяно. Накарайте я да говори, но не забравяйте да говорите и вие.

Накарайте я да се почувства красива и желана

Красива си! Ослепителна си! - запомнете тези думи и ги повтаряйте непрекъснато, за да накарате жената да ви желае. Момичетата обичат да ги чуват, а мъжете често забравят да ги казват. Старайте се обаче да не изглеждат като заучена фраза, а сякаш излизат от сърцето ви. Още по-желана ще се почувства жената, ако ѝ кажете колко е красива пред всички. Това ще ѝ докаже, че наистина го мислите, ще ѝ повдигне самочувствието, а вие ще бъдете възнаграден.

Помнете

Говорете с жената, за да я спечелите

Както по-рано казахме, жените обичат да говорят. Е, вашата задача е не просто да се правите, че слушате, а наистина да го правите. Все пак няма начин да спечелите една жена, ако на предната ви романтична среща тя ви е казала, че е има алергия към морски дарове, а вие я заведете да похапне суши.

Гледайте я в очите

Хората избягват да гледат в очите другите, защото се чувстват некомфортно. Е, не правете тази грешка. Гледайки жената право в очите, вие ще създадете силна връзка помежду си. Затова, когато я извеждате навън, сядайте срещу нея.

Правете ѝ изненади

Става дума за малките и мили жестове. По принцип мацките получават много подаръци за жени, затова ако искате да се отличите от мъжете преди вас, трябва да бъдете оригинални. Тук отново стигаме до слушането. Няма как да знаете какво обича една жена, ако не я слушате. Затова слушайте и след това превърнете чутото в романтична изненада.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати