Да накараме жената да се чувства специална

Да накараме жената да се чувства специална

Всяка жена иска да усеща, че нейният мъж я цени, желае и обича; че за него тя е специална, единствена и неповторима. За ваша радост, скъпи мъже, има много начини да накарате жената да се чувства специална.

1. Говорете ѝ

Едно от нещата, които ще накарат жена ви да се почувства наистина специална, са думите. Не забравяйте да разговаряте с нея. Говорете ѝ за всичко - разкажете ѝ как е минал денят ви или какво искате да си купите, или някакви други неща, които за вас може и да изглеждат незначителни, но за жена ви са важни. И макар че не го осъзнавате, тези разговори за ежедневието са в основата на щастлива връзка.

2. Изслушвайте я

Да накараме жената да се чувства специална

Да, често жена ви плямпа глупости, които въобще не ви интересуват. И въпреки това трябва да я слушате. Постарайте се да внимавате, когато любимата ви ви говори. Задавайте ѝ въпроси, възмущавайте се, когато ви разказва как приятелката ѝ си е купила същите обувки. Изслушвайте я и ще видите колко по-щастлива ще бъде тя.

3. Обичам те

Двете думи, които всяка жена иска да чува непрекъснато. Вие може и да не чувствате необходимост постоянно да повтаряте на жена си колко я обичате, но тя да. Затова не пропускайте поне по три пъти на ден да ѝ казвате колко я обичате. Така ще накарате жената да се чувства желана.

4. Правете ѝ изненади

Тук не става дума за скъпи подаръци за жени, които само за момента ще зарадват любимата ви. Говорим за малките, мили жестове, които остават дълго в съзнанието. Например може да ѝ сготвите (или претоплите) вечеря или да наредите няколко свещи, да ѝ сипете една чаша от любимото питие и просто да говорите с нея, или да гледате любимия ѝ филм. Всякакви такива малки жестове, които знаете, че жена ви ще хареса, са добре дошли.

5. Накарайте я да се почувства красива

Да накараме жената да се чувства специална

Следващият път, когато жена ви застане пред вас, усмихне ви се и просто ви гледа, ѝ кажете колко е красива. По-голямата част от жените са несигурни в себе си и не се чувстват удобно в кожата си. И нищо друго няма да им повдигне самочувствието така, както едно Красива си от любимият мъж.

6. Цветя

Нещото, което жените толкова обичат, а мъжете забравят. Няма жена, която да не обича да ѝ подаряват цветя. Бъдете сигурни в това. Не е необходимо да се явите пред жена си с огромен букет цветя, едно цвете е напълно достатъчно, за да впечатлите жена.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати