ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Признаци, че тя е влюбена в теб

Признаци, че тя е влюбена в теб

Прави ти малки изненади, за да ти покаже чувствата си

Вярно е, че любовта просто се случва. Но понякога е много трудно да разбереш дали тя е влюбена в мен. Когато става дума за любов, жените са изключително тайнствени и обикновено им отнема време да признаят чувствата си.

Но, мъже, ако внимателно наблюдавате езика на тялото и поведението на една жена, то със сигурност ще откриете скритите знаци, които говорят повече от всичко, че обект на нейните чувства сте именно вие.

По-долу ще те запознаем с някои от най-честите признаци, които говорят, че дадена жена е влюбена в теб. Ако можеш да забележиш един или повече знаци от нейна страна, това означава, че си истински щастливец.

Когато те види, засиява

Ако момичето е влюбено в теб, винаги, когато те срещне сякаш грейва и усмивката не слиза от лицето ѝ. Е, това в повечето случаи говори, че има силни чувства към теб. Също и, ако волно или неволно се опива да те доближи и докосне.

Показва ти, че си по-важен от другите

Тя търси твоята близост

Сигурен знак, че мацката те харесва е и, ако предпочита твоята компания повече от на всеки друг. Ако иска да сподели всеки миг с теб и се интересува от мнението ти по всеки въпрос, то това са явни признаци, че тя е дълбоко влюбена в теб.

Гледа те като хипнотизирана в очите

Един от най-видимите признаци на любов при жените е контактът с очи. Ако момичето не отмества поглед от теб, а когато те види зениците ѝ се разширяват, това означава, че е луда по теб.

Притеснена е

Ако момичето е влюбено в теб, със сигурност, едно от нещата, които не може да скрие, когато те види, е вълнението. Е, ако си забелязал, че устните ѝ треперят или играе с косата си по време на разговор, то това са сигнали, че те харесва.

Тя винаги се опитва да те направи щастлив

Когато една жена наистина е влюбена в мъж, тя ще се опита да направи всичко, за да бъде той щастлив. Ако си е паднала по теб, девойката ще покаже добро чувство за хумор и ще се опита да ти угоди, за да се увери, че си щастлив и се усмихваш.

Опитва се да те впечатли с външния си вид

Когато е влюбена в теб, тя иска да те впечатли

Ако тя си пада по теб, определено ще се опита да изглежда в перфектна форма и да те впечатли с приказния си стил, грима си и с екзотичния си парфюм. Разбира се, от теб се очаква да забележиш усилията ѝ и да ѝ направиш комплимент.

Подарява ти подаръци без причина

Ако тя те сюрпризира от време на време и ти прави неочаквани романтични подаръци без повод, тогава това е индикация, че тя наистина е дълбоко влюбена в теб.

Ревнува те

Сигурен знак, че тя е влюбена в теб е, ако показва признаци на ревност и се интересува от личния ти живот. Влюбената жена ще покаже ревнивата си страна, ако говориш с други момичета или с непознати жени. Това е така, защото за нея ти си специален и малко или много я страх да не те изгуби.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати