Изневяра с женен мъж

Изневяра с женен мъж

Изневярата е лоша и това ще потвърди всеки, чието сърце и връзка са били разбити заради нея. Причините да се стигне до изневяра са сложни, но най-често за това е обвинявана другата жена, която е посегнала на заетия мъж.

Защо някоя жена ще иска да е с човек, който е обвързан, рискувайки да си навлече множество проблеми? Не всяка жена, която има връзка с женен мъж, е лоша и го прави с жестоки намерения. Понякога всичко започва като на игра и без да се мисли за последиците. Какво друго да знаем за изневяра с женен мъж.

Често връзката е чисто физическа, без да има желание за емоционално обвързване и развитие на отношенията. Една жена би могла да се спре на женен мъж, ако се страхува от обвързване и по някаква причина не желае развитие на отношенията.

В много случаи важи поговорката за забранения плод, който е най-сладък. Мисълта, че връзката е забранена, а мъжът е недостъпен, е вълнуваща и възбуждаща. Тайните романтични срещи, откраднатите моменти, криенето и промъкването допълнително покачват адреналина.

В следните истории, разказани пред Космополитън, три американки обясняват как и защо всяка от тях се отдали на изневяра с женен мъж. Имената са променени.

Паула е на 28 г. и живее във Филаделфия. С женения мъж се запознават, когато трябва да свирят заедно. Харесва го и имат много общо. Въпреки очевидната химия между тях се чувства неудобно, защото разбира, че е женен. Той ѝ казва, че няма проблем с жена си и скоро ще ѝ каже за своята извънбрачна връзка. Когато обаче най-после жена му разбира, се оказва, че въобще не е съгласна с това. Мъжът изоставя Паула, казвайки ѝ да не го търси повече.

Хоуп е на 26 години и живее в Бостън. Мъжът е бившият ѝ учител по физическо от гимназията. Още като ученичка тя е била увлечена по него, както и много от съученичките ѝ. Среща се с обекта на желанията си по-късно, когато вече е студентка, след като са си писали в социалните мрежи. Въпреки че знае, че той е женен, това не я спира. Връзката им е разочарование, защото той не отговаря на фантазиите, които е имала за него.

Сали е на 28 и е от Вирджиния. Срещнала е мъжа на пътуване от службата, като той ѝ е наставник. По-възрастен е от нея, уверен и ѝ помага в кариерата. Първо ѝ е ментор, после приятел, а накрая става любовник. В началото не е знаела, че е женен, а когато разбира, вече е влюбена. Той ѝ казва, че има проблеми с жена си, за които е виновна съпругата му. Сали му съчувства и иска да се грижи за него, но с времето разбира, че той е виновен за своите брачни проблеми. Опознавайки го, разбира, че е егоист и скандалджия. Днес Сали определя цялата връзка като огромна грешка.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати