ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Как да разбера дали все още има чувства към мен?

Как да разбера дали все още има чувства към мен?

Разберете дали бившият има чувства към вас

След тежка раздяла често остава един въпрос, който постоянно ни тормози - дали бившият има чувства към мен? Без значение дали вие сте оставили любим човек или той вас, този въпрос ви преследва и вълнува дълго време. Дали бившият иска да се съберете, тай ли някакви чувства към вас?

Вижте следващите няколко фактора, които ще ви помогнат да си отговорите на въпроса.

Търси ли ви?

Ако бившият партньор все още ви се обажда или пише, значи все още има някаква надежда. Ако човекът, с който вече сте се разделили, все още се интересува от това как сте, какво правите и така нататък, то е напълно възможно той/тя все още да има чувства към вас. Начинът, по който се отнася с вас, ще ви покаже дали чувствата са угаснали или все още пламъкът гори.

Харесва ли снимките ви?

Безспорно е, че социалните мрежи имат огромно влияние над хората в днешно време. Понякога те улесняват взаимоотношенията между хората, но понякога те могат и да се окажат пречка за тях. Много важен фактор, чрез който може да разберете дали бившият още ви обича, е дали той/ тя харесва снимките ви в социалните мрежи. Ако чувствата са угаснали и той/ тя ви е превъзмогнал/а, то няма смисъл и причина, за да продължава да харесва снимките ви.

Поздравява ли ви?

Бившият имат чувства към вас, ако инициира разговори

Ако бившата любов продължава да ви поздравява и заговаря, когато ви види, това несъмнено значи, че все още има някакви симпатии. По очите на човек може да разберете какво изпитва към вас. Когато се усмихва и ви гледа дружелюбно и се опитва всячески да поддържа разговора, значи бившият/ бившата все още има интерес към вас.

Говори ли на приятелите ви за вас?

Ако човекът, с когото сте се разделили, продължава да говори за вас, за спомените с вас и нещата, които сте преживели заедно, то несъмнено му липсвате и иска да бъдете отново заедно. Ако бившият/бившата разпитва приятелите ви за вас, той/тя не го прави просто от любопитство, а иска да разбере на какъв етап от живота си сте и дали има шанс пак да бъдете заедно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати