Как да впечатлим жена?

Среща

В днешно време взаимоотношенията между хората са много по- различни от тези, които са били в миналото. Начинът, по който общуват, по който изразяват чувствата и емоциите си, са коренно променени от тези, които са съществували преди години.

В миналото мъжете винаги са се стараели да впечатлят дамата, която харесват. Но не просто да ѝ го кажат и да чакат тя да вземе мерки за бъдещи действия, а са влагали усилия и старания.

Мъжете са заговаряли избраницата, подарявали са ѝ цветя, писали са любовни писма, ухажвали са я, изпращали са я до вкъщи и така месеци наред преди да станат сериозни отношенията.

За жалост в днешно време тези ситуации между мъж и жена са различни. Мъжете предприемат други действия, а жените се впечатляват от други неща. Как да впечатлим една жена? Ето няколко съвета.

Митове и легенди

Измислица е, че в днешно време всички жени търсят мъже с пари и се радват само на скъпи подаръци за жени, екскурзии и бижута. Със сигурност има и такива, но повечето дами все още се радват на малките жестове. Цвете, комплимент и дори само едно телефонно обаждане могат да накарат жената да засияе. Избийте си от главата мита, че всички жени са златотърсачки и започнете да действате разумно. Това е начинът за впечатляване на жена!

Покажете, че я харесвате

Среща

Направете първата крачка и покажете на дадената жена, че имате интерес и я харесвате. Не се срамувайте и страхувайте да изразите чувствата си. Жените не могат да гадаят, така че бъдете смели и споделете всичко, което мислите.

Изпъкнете пред останалите

Покажете своята истинска същност и не се опитвайте да бъдете като останалите. Така най-силно ще впечатлите дамата на сърцето си.

Бъдете упорити

Жените обичат да виждат, че интересът на мъжа не е краткосрочен. Бъдете постоянни и упорити в действията си. По този начин жената не само ще ви забележи, но и ще ѝ направите добро впечатление.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати