ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Забавни занимания за двойки

Забавни занимания за двойки

Мария ДиковаМария Дикова
Джедай
1507
Двойка

Когато най-после намерим любовта и заживеем щастливо с избраника си, често ежедневието ни повлича и забравяме за романтиката. А това може да е фатално за връзката ни. Не трябва да приемаме партньора си за даденост и да неглижираме времето, което прекарваме заедно.

Предлагаме ви няколко забавни занимания за двойки, които да опитате с любимия. Така ще си осигурите време специално един за друг, ще се опознаете по-добре и ще поддържате искрата на романтиката жива.

Разходка из квартала

Хубавото време е чудесно за разходка. Ще походите заедно, ще можете да си разкажете нещата, за които не ви е останало време през работните дни, ще опознаете квартала и съседите.

Планирайте тематична вечер

Двойка

Разберете се каква кухня допада и на двама ви и направете тематична вечер с кулинарни специалитети. Например сгответе си спагети или пица и гледайте италиански филм. Има много варианти да комбинирате специфична кухня и кино като френски или китайски например.

Концертно предизвикателство

Нека всеки купи билети за концерт, на който иска да отиде. Разберете се кой за коя дата ще осигури пропуски, за да не се дублират, но оставете партньора си да ви изненада с избора си. Дори и музиката да не ви хареса много, ще ви остане прекрасен спомен от споделеното изживяване. Това е едно от забавните занимания за двойки.

Посетете заедно музей

Така ще можете да съчетаете полезното с приятното, като прекарате време заедно и обогатите общата си култура. Освен това ще можете да споделите впечатленията си от експонатите с партньора си и ще изясните допирните си точки.

Читателски клуб за двама

Ако и двамата обичате да четете и търсите забавни занимания за двойки, си направете собствен читателски клуб. Изберете коя книга да прочетете, а след това я обсъдете.

Вечер без интернет

Двойка

Определете си една вечер без интернет. Изключете чатовете и излезте от Фейсбук. Така ще можете да отделите на партньора си цялото си внимание.

Гледайте любимото предаване или сериал на другия

Ако вкусовете ви за телевизия се разминават, споделете време с половинката си, като изгледате заедно любимото ѝ предаване. Така ще видите от какво се вълнува и ще имате още една тема за разговор.

Пикник

Забавните занимания за двойки могат и да са съвсем простички. Отидете на пикник само двамата. Разходете се, хапнете вкусна храна, която сте приготвили заедно, и се порадвайте на компанията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати