Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Риби

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Риби

2019 година ще премине под знака на Земната свиня, което е изключително благосклонно към представителите на зодия Риби. Те ще имат успехи във всички сфери на живота, включително и в любовта. Хората от този воден знак ще се радват на прекомерно внимание от страна на противоположния пол, а Земната свиня ще се опита да уреди съдбата по най-добрия начин. Вижте какво още ви предстои в нашия любовен хороскоп за 2019-та за зодия Риби.

Жената Риби

Звездите твърдят, че годината на Земната свиня ще се окаже една от най-успешните в любовен план за жените Риби. Любовният хороскоп за 2019-та за зодия Риби съдържа многоцветни прогнози за всички представителки на този знак. Връзките ще се заздравят, а чувствата ще са по-силни от всякога. Възможно е през тази година неомъжените момичета да получат предложение за брак, скоро след което да се отправят към олтара.

Омъжените жени също ще имат късмет в любовта и няма да бъдат разочаровани от половинките си. Мъдростта, присъща на жените Риби, ще им помогне да преодолеят малките трудности при справянето с близките и като цяло не се очертават сериозни проблеми. Не се очакват разводи и големи скандали през 2019 г.

Макар и донякъде предпазливи, нептуновите поданички все пак са способни да се втурнат безразсъдно в басейна на страстите. Затова Земното прасе ги съветва да бъдат по-умерени и спокойни. Това ще бъде в техен плюс.

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Риби

Любовният хороскоп за 2019-та за зодия Риби обещава на представителките на зодиака щастие в личния им живот, но с малка уговорка - пълна вътрешна свобода. Рибите могат без страх да се запознават с нови хора, да флиртуват, да планират романтични пътувания. Съдбата със сигурност ще им се усмихне, като много от жените от този знак ще получат предложение за брак преди края на 2019 г.

За семейните Риби Земната свиня подготвя много изненади: попълнение в семейството, придобиване на нов апартамент, грандиозен ремонт или пътешествие.

Любовният хороскоп за 2019-та за зодия Риби специално се спира на летния период, през което време ще работите по сбъдване на желания. Рибите ще се чувстват защитени от всички противоречия, а търпението и грижливото отношение на половинката им ще ги убедят в неприкосновеността на брачния съюз. Успехът на децата е друга причина за Рибите да се гордеят със семейството си.

Но това не е всичко, което се задава на интимния фронт. Земното прасе е великодушно към жените, които мечтаят за майчинство. Специално към Рибите – меки и нежни същества, които обожават децата. Любовният хороскоп за 2019 г. гарантира, че бременността ще бъде лесна, а раждането - безопасно.

Мъжът Риби

Нежността и добрите обноски на мъжете Риби няма да останат незабелязани. Мачовците от този знак се държат твърде мистериозно, което предизвиква горещо желание у жените да ги опознаят по-отблизо. Често дамите ще са първите, които ще проявяват интерес и ще са инициатори на взаимоотношенията.

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Риби

Любовният хороскоп за мъжа Риби за 2019 г. вещае благополучие в личния живот. Жените ще са луди по свободните мъже от този знак, а в семеен план всичко ще върви като по вода. Представителите на водния знак могат лесно да избегнат проблеми на фронта на любовта, като малките кавги няма да причинят сериозни щети на отношенията с противоположния пол.

Разбира се, в благородството и честността на мъжките Риби не може да има съмнение, но им липсва кураж и твърдост. Звездите съветват

необвързаните да са по-смели в начинанията си. Любовният хороскоп за 2019 г. обещава реална възможност необвързаните Риби да променят съдбата си радикално. Земното прасе ще се опита да убеди свободните в предимствата на семейния живот, но това ще зависи изцяло от тяхното желание и готовност за обвързване.

Рибите като цяло имат силна интуиция, така че семейните представители на знака със сигурност знаят в кой момент е по-добре да се оттеглят и да не влошат отношенията с жена си. Тази им проницателност ще се отрази положително и няма да се стигне до сериозни конфликти.

През втората половина от годината са възможни трудности и материални затруднения. Земната свиня обаче отново ще Ви спаси. Не разчитайте обаче само на помощта му, а по-често организирайте семейни празници и изненади за домочадието си. Любовният хороскоп за 2019-та за зодия Риби прогнозира и благоприятни промени, свързани с появата на нов член в семейството.

Така че Риби, бъдете спокойни – през 2019 година ще плувате в свои води. Водовъртежът от чувства ще се укроти, а необвързаните най-накрая ще уловят в мрежата си своята половинка. Така от бурно море вече ще имате чувството, че сте в спокойно езеро!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати