30 неща, които всяка двойка трябва да направи заедно поне веднъж

Пикник е сред нещата, които всяка двойка трябва да направи

Вероятно вече имате поредица от идеи с неща, които да направите с половинката си, като вечеря в любимия ви ресторант, коктейли в близкия бар или кино вечер.

Понякога обаче е хубаво да бягаме от обичайната рутина и да опитваме нови неща, което със сигурност ще има положително въздействие върху връзката ни.

Разгледайте 30 забавни неща, които всяка двойка трябва да направи заедно поне веднъж:

1. Разгледайте ново място

Вероятно познавате вашия квартал или град доста добре. Предлагаме ви да посетите някое от кафенетата в съседния град и да отделите малко време, за да разгледате самия град.

2. Планирайте тематична вечеря

Например, пригответе си френска храна, пийте френско вино и гледайте френски филм заедно. Новите забавления могат да издигнат взаимоотношенията ви на по-високо ниво.

3. Направете си концертно предизвикателство

Всеки от вас трябва да купи билети за концерт, на който искате да присъствате (уверете се, че са за различни дати) и придружете другия по време на концерта. Това предизвикателство ще позволи от по-близо да се запознаете с вкуса на партньора си.

4. Превърнете се в дегустатори

Дегустирането е занимание за двойки

Можете да дегустирате различни предястия, десерти или каквото ви харесва - това е един от най-лесни начин да опитате нови неща и да похарчите по-малко пари, отколкото бихте похарчили в някой ресторант.

5. Отидете на пиеса

Ако и двамата обичате да ходите на кино, пиесата може да бъде добър начин да смесите нещата. Всяко изкуство може да бъде вдъхновяващо.

6. Направете си коктейл вкъщи

Облечете се сякаш ще излизате някъде, но направете напитките в домашни условия. Невинаги е задължително да излизате от вкъщи, за да си създадете обстановка за среща.

7. Посетете нов тренировъчен клас

Разбира се и двамата вероятно имате любим спорт, който практикувате, но съвместните тренировки могат да бъдат много свързващи. Опитването на нови неща ви гарантира повече разговори и възможност за изграждане на екип.

8. Гледайте как изгряват звездите

Можете дори да говорите за това, какво бихте си пожелали, ако видите падаща звезда. Дори ако живеете в град, наблюдаването на луната и нощното небе може да бъде подходящо време да си почивате заедно.

9. Посетете музей

Кога за последен път правихте нещо подобно заедно? Намерете изложба, интересна и за двамата, и прекарайте известно време в проучването на ново изкуство.

10. Направете си масаж

Можете да го направите още сега: Вземете етерични масла, облечете оскъдни дрехи и се редувайте в масажите.

11. Посетете увеселителен парк

Няма причина да не посещавате увеселителни паркове, когато сте възрастен, най-вече заради вълнението, което ще се появи във взаимоотношенията ви.

12. Направете торта заради таен повод

Можете да си направите торта просто защото ви се яде или за да отпразнувате забавно събитие в отношенията си, за което само вие двамата знаете.

13. Нощ на бордовите игри

30 неща, които всяка двойка трябва да направи заедно поне веднъж

Заложете на класическите игри като Монополи и Скрабъл и прекарайте цялата нощ в игри. Те са чудесен начин да се сближите един с друг.

14. Купете билети за спортно събитие в друг град

Ако и двамата обичате спорта, вземете си билети за игра, някъде далеч от дома. Можете го направите през уикенда, за да прекарате останалата част от времето си в разглеждане и опознаване на града.

15. Опитайте се да пресъздадете любимите си ястия от детството

Това може да бъде един чудесен начин да споделите спомени и истории от детството.

16. Създайте си собствен малък клуб на книгата

Ако и двамата обичате да четете, можете да направите свой собствен клуб на книгата. Редувайте се в четенето и след това провеждайте „среща“ веднъж месечно, за да говорите за нещата, които са ви заинтригували.

17. Дегустиране на вино със затворени очи

Вземете няколко вина от различни магазини за алкохол, покрийте етикетите и преценете кое ви харесва най-много, въз основа само на вкуса му.

18. Изберете произволно място на картата и отидете там

Този план ще ви държи под вълнение през цялото време. За всеки случай ви трябва и план B, ако се окаже че мястото съвсем не е това, което сте очаквали.

19. Откъснете се от света за една вечер

Това означава без телевизия, без интернет, без телефони - само вие двамата. Ето ви един чудесен начин да проведете по-задълбочени разговори и да се смеете повече.

20. Отидете на къмпинг

30 неща, които всяка двойка трябва да направи заедно поне веднъж

Избягайте от всичко останало и се насладете на природата - само двамата.

21. Гледайте любимите си телевизионни предавания

Вероятно има предавания, които искате да гледате сами, но изберете една или две вечери, в които да гледате любимите на другия.

22. Направете си малка градина

Независимо дали е топло или студено, може да опитате. Ако е топло, проектирайте и засадете малка градина, а ако е по-студено, може да насадите билки и да ги гледате докато растат.

23. Запишете се на курс по рисуване или керамика

Или всякакъв вид друго изкуство, което ви допада. Опитвайки нещо ново и артистично може да предизвика творчество в отношенията ви.

24. Вземете си пица от различни места

30 неща, които всяка двойка трябва да направи заедно поне веднъж

Всеки район разполага с поне няколко възможности за хапване пица, така че посетете всички места близо до вас. Дайте оценка на всяка пица, която опитате.

25. Направете си пикник в парка

Пригответе любимите си храни и напитки, и се отправете към парка. Още по-добре е да посетите парк, в който никога преди не сте ходили.

26. Предизвикателство с подаръци

Предизвикайте се взаимно да намерите най-якия подарък за другия, за по-малко от 10 лв. и след това си ги разменете. Много е забавно и всеки обича да получава подаръци.

27. Отидете на поход

Изберете място с невероятен изглед, ако наистина искате да направите преживяването изключително запомнящо се. По този начин и двамата работите за обща цел и можете да си помагате, ако изкачването стане много трудно.

28. Направете списък с местата, които искате да посетите

Ако сте в нова връзка, може да пропуснете този съвет. Обаче ако сте били заедно дълго време, вземете няколко туристически списания и маркирайте местата, които искате да посетите някой ден.

29. Намерете си ново хоби

Изберете една вечер, в която да научите партньора си на любимото си хоби. Идеята е страхотна, особено ако вашият партньор никога не го е опитвал. Ученето заедно ще ви сближи, особено ако сте търпеливи един с друг.

30. Правете секс

Нямате никакво извинение по този въпрос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати