Пет причини да се запишеш на зумба!

Зумба

Безспорно сте чували за зумба – готиният, съвременен начин да разпуснеш, да водиш здравословен живот, да оформиш фигурата си и да се забавляваш, разбира се!

Е, току що май изредихме причините, поради които да започнете да ходите на този вид спорт... И все пак, в следващите редове ще разгледаме ползите от зумбата и причините, поради които още сега да потърсите най-близкото място до вас, където има такава тренировка! Нека ги видим!

1. Добро настроение – много подходящ начин за релаксация и подобряване на настроението. Едно зумба парти никога не е излишно. Ако все още не сте посещавали подобна тренировка, знайте, че ви очаква силна, готина музика, много танци, свежи хора, пеене и всичко друго, което олицетворява забавата. Никой няма да ви каже нищо, ако не запомняте стъпките. С времето ще се случи по естествен начин. Целта е да се почувствате добре.

2. Добро здраве – забавлението върху ръка за ръка с доброто здраве, поне при зумбата. И какво по-хубаво от това? След една тренировка ще се почувства по-щастливи, по-енергични и по-позитивни. Щом веднъж посетите залата, със сигурност ще отидете и втори път, още по-развълнувани и нахъсани.

3. Добри килограми – супер ефективен начин за оформяне на фигурата и сваляна на излишни килограми. В основата на зумбата стоят кардио упражнения. Тренировката е интензивна, така че може да се възприеме като един добър спорт. Стига да я практикувате редовно, скоро ще се усмихвате, щом стъпите върху кантара. Тя е лесен и забавен начин да поемете контрол върху килограмите си.

Тренировките по зумба ще ви помогнат да отслабнете

4. Добра комуникация – ще се запознаете с нови хора, ще бъдете в позитивна среда, защото, който пее и танцува, зло не мисли. Всичко е във ваш плюс, срещите с различни хора също.

5. Добра тренировка и за мъже – противно на схващанията, че зумбата е женски тип тренировка, не се изненадвайте, ако треньорът ви е мъж. Дори основателят ѝ е от мъжки пол. Така че, господа, смело може да посетите една тренировка по зумба, а може и да ви хареса, знае ли човек...

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати